Dekoration

Ballondekorationer

er fantastiske til enhver anledning, om det er til fødselsdag, bryllup, konfirmation eller firmafesten, vil balloner altid være et stort hit.

Dekorationerne kan laves i alverdens farver og speciel laves så det passer ind i et hvilket som helst tema.

Skulle du mod forventning ikke finde det du søger efter, er du altid velkommen til at kontakte os, så finder vi sammen løsningen der passer dine behov.

Porte / Portaler

Ballonporte /ballonportaler er et super godt blikfang, om det er for at lede gæsterne mod indgangen eller for at indramme fx et brudepar på vej ud af kirken, så er en port / portal af balloner den helt rigtige løsning.

Buketter

En buket af balloner kan laves i alverdens flotte farver og størrelser, om det er pynt på bordet eller flotte slanke søjler af balloner langs den røde løber.

Søjler

En ballonsøjle minder lidt om en ballonport, men her er den ene ende fri til fx at sætte en stor flot ballon på toppen for at få en pæn afslutning på søjlen.

Drop

Som man ser det til fx en koncert, hvor tusindvis af balloner bliver sluppet fri højt oppe under loftet udover publikum. Effekten er fantastisk og folk elsker det, men det behøver ikke kun være til koncerter, det kan laves alle steder, dog skal der være lidt højde at gøre godt med.

Vægge

Forestil dig en væg af balloner i farver der tilsammen danner firmaets logo, eller en hel gang, hvor vægge og loft er bygget op af balloner.

Loft

Ønsker du et loft fyldt med helium balloner, hvor der evt hænger en lille snor på, hver enkelt ballon, så klarer vi også det. Dog skal der mange balloner til at fylde det hele og dertil en del helium.

Dyr

Ballondyr behøver ikke kun være for børn. Med figur ballonerne kan man vride og tviste alverdens ting og sager, til stor glæde for både børn og voksne.

Andet

Har du endnu ikke fundet det du leder efter? Kontakt os, så finder vi sammen den løsning der passer til lige netop dit arrangement.

Bestil nu!

Det er altid en god ide at bestille ballondekorationer i god tid.
Skriv eller ring til os for at få et uforpligtende tilbud