Indsamling af data

Apple indsamler gennem BalloonTools app´en brugerdata i forbindelse med køb af abonnement, derfor henviser vi til Apples privatlivs politik som kan findes her: https://www.apple.com/legal/privacy/dk/ 

Vi indsamler kun data sendt direkte på e-mail til os, data indtastet i BalloonTools app´en bliver på den enkelte enhed og vi har derfor ikke adgang til dette. Data sendt på e-mail til os vil blive brugt til besvarelse af spørgsmål samt forbedringer af app´en.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt har givet samtykke hertil. Vi indsamler derfor kun oplysninger du selv har oplyst til os via. e-mail.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Ballonkompagniet, skal du rette henvendelse på info@ballonkompagniet.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i lov om massemediers informationsdatabaser og Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på one.com mail server og vi henviser derfor til deres privatlivs politik https://www.one.com/da/info/fortrolighedspolitik#DATAPROCESSER. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden, og vi forventer at du som bruger løbende tjekker vores privatlivs politik her på siden.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klager over behandling af personoplysninger i henhold til persondataloven indgives til Datatilsynet.

Opdateret 17-12-2018